пʼятниця, 5 грудня 2014 р.

ЧОМУ ЗАКАРПАТСЬКІ ЗАЛІЗНИЧНИКИ СТРАЙКУВАТИМУТЬ

Декларуючи реформування галузі, новопризначені після Революції Переваги керівники Укрзалізниці бачать це реформування тільки в масовому скороченні робочих. Так, з квітня по жовтень цього року чисельність залізничників скоротилася на 9548 осіб.


Вільна профспілка машиністів України звернувся до прем'єр-міністра України зі зверненням, в якому вказується, що в Укрзалізниці штучно створюються умови для збільшення збитковості пасажирських перевезень, а всі "реформування" області зводиться до масового скорочення робочих.
Про це йдеться на офіційному сайті вільної профспілки машиністів України.
Зокрема, мова йде про те, що некомпетентне керівництво Міністерства і МПС, призвело до хаосу на залізниці і веде її до банкрутства.
Також зазначено, що, декларуючи реформування галузі, нове керівництво бачать її тільки в масовому скороченні робочих. Так, з квітня по жовтень цього року чисельність залізничників скоротилася на 9548 осіб, не рахуючи працівників Криму.
Залізничники відзначили, що у разі призначення на керівні посади в Укрзалізниці некомпетентних у питаннях залізничного транспорту осіб, буде оголошено всеукраїнський страйк.

Немає коментарів:

Дописати коментар